Γ’ Λυκείου ΓΕΛ

 

Στόχευσε την επιτυχία έγκαιρα & αποτελεσματικά!

Η κατάκτηση της επιτυχίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συνιστά μία μακρά και καλά οργανωμένη πορεία· δεν είναι απλώς μια στιγμή στο χρόνο. Και επιτυχία για τον κάθε μαθητή που στοχεύει ψηλά δεν είναι απλώς ένας καλός βαθμός στον έλεγχο του τριμήνου αλλά η εισαγωγή στη Σχολή της επιλογής του. 

Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί καλή προετοιμασία, με άλλα λόγια: έγκαιρη έναρξη της εστίασης στο στόχο και καλή οργάνωση. Ώστε η πορεία προς την επιτυχία να γίνει με σταθερά βήματα, χωρίς ένταση, άγχος και βιασύνη μέσα στην τελευταία σχολική χρονιά της τελικής ευθείας. 

Με δεδομένα αφενός τη γνώση των αναγκών των μαθητών του Λυκείου –ειδικά αυτή τη χρονιά που οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας δημιούργησαν ελλείψεις και κενά στην εκπαιδευτική διαδικασία-  και αφετέρου τις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων, στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ θα λειτουργήσουν, και αυτό το καλοκαίρι, θερινά τμήματα προετοιμασίας και για τις 4 Ομάδες Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου:

1. Ανθρωπιστικών Σπουδών (Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών)

2. Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών

3. Σπουδών Υγείας και Ζωής

4. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Η θερινή προετοιμασία στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας, να αποκτούν ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων μαθητών και να επιτυγχάνουν, στην πλειοψηφία τους,  την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στις Σχολές της επιλογής τους.

Έναρξη Α’ περιόδου θερινών τμημάτων,
διάρκειας 4 εβδομάδων: 
14/06/2021

 

 

Dimitria 05 2021 02


Φροντιστήρια Δημήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντιστήριο Κορδελιού

Φροντιστήριο Συκεών

Φροντιστήρια Πολίχνης

Σιατίστης 23, Κορδελιό Τηλ: 2310761683 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επταπυργίου 115, Συκιές Τηλ: 2310215187 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παντελεήμονος 5, Πολίχνη Τηλ: 2316007999
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αγνώστου Στρατιώτου 77, Πολίχνη Τηλ: 2310665557 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest