Γ’ Λυκείου ΕΠΑΛ

Ο δρόμος της επιτυχίας!

Στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ,  λειτουργούν ιδιαίτερα, ομοιογενή τμήματα για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων τα οποία στελεχώνονται από έμπειρους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη των μαθητών των ΕΠΑΛ, τα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ εφαρμόζουν εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, ειδικά στοχευμένα για τις ανάγκες των μαθητών ΕΠΑΛ.


Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, τα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ λειτουργούν θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους της Γ’ Λυκείου.

Κατά την Α’ θερινή περίοδο, διάρκειας 3 εβδομάδων, στα τμήματα ΕΠΑΛ διδάσκονται αποκλειστικά Μαθηματικά και Έκθεση ενώ στη τη Β’ περίοδο εισάγονται και τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων. 

Η παρακολούθηση των θερινών τμημάτων προετοιμασίας προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των εξετάσεων και απαλλάσσει τους μαθητές από την πίεση του χρόνου, αυξάνοντας σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν και συμβάλλοντας, αποτελεσματικά στη διαχείριση του άγχους.

Στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ οι μαθητές μας
* καλύπτουν κενά προηγούμενων τάξεων
* διδάσκονται τεχνικές αποδοτικής μελέτης
* αξιολογούνται συστηματικά μέσω συνεχούς ελέγχου και τακτικών τεστ
* διεκδικούν με αξιώσεις της εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας 

Έναρξη Α’ περιόδου θερινών τμημάτων,
διάρκειας 4 εβδομάδων: 
14/06/2021

 

Dimitria 05 2021 03


Φροντιστήρια Δημήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντιστήριο Κορδελιού

Φροντιστήριο Συκεών

Φροντιστήρια Πολίχνης

Σιατίστης 23, Κορδελιό Τηλ: 2310761683 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επταπυργίου 115, Συκιές Τηλ: 2310215187 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παντελεήμονος 5, Πολίχνη Τηλ: 2316007999
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αγνώστου Στρατιώτου 77, Πολίχνη Τηλ: 2310665557 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest