Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 
Γέφυρα Γνώσης


Γερά θεμέλια για το μέλλον σου!

 
Μέσα στο κλίμα της γενικευμένης αβεβαιότητας που δημιούργησαν για μαθητές και γονείς οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία στη χώρα μας, τα φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ ανταποκρίθηκαν άμεσα, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά το σύστημα της διαδικτυακής εκπαίδευσης και επιτυγχάνοντας, με την αφοσίωση των έμπειρων και καταξιωμένων διδασκόντων τους,  να διατηρήσουν τους τακτικούς ρυθμούς της διδασκαλίας .

Ωστόσο, η διακοπή της συνοχής της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα σχολεία οδήγησε, σε πολλές περιπτώσεις, στην απώλεια της απαραίτητης ύλης και στη δημιουργία μαθησιακών κενών σε πολλούς μαθητές ενώ, παράλληλα, επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία τους και επέτεινε την ανησυχία και το άγχος τους σχετικά με την εξέλιξη της μαθητικής τους πορείας.

Συνεπώς, η ανάγκη για θερινά μαθήματα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθίσταται, ειδικά για την προσεχή σχολική χρονιά, πιο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.

Στα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ εφαρμόζουμε το καινοτόμο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γέφυρα Γνώσης με τη λειτουργία θερινών τμημάτων για τους μαθητές όλων των βαθμίδων του Γυμνασίου και των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου, προκειμένου η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να τους βρει έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις της επόμενης τάξης, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, χωρίς ελλείψεις και μαθησιακά κενά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη λειτουργία των τμημάτων του Προγράμματος «Γέφυρα Γνώσης» και κάντε την προεγγραφή σας άμεσα! 


Φροντιστήρια Δημήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντιστήριο Κορδελιού

Φροντιστήριο Συκεών

Φροντιστήρια Πολίχνης

Σιατίστης 23, Κορδελιό Τηλ: 2310761683 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επταπυργίου 115, Συκιές Τηλ: 2310215187 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παντελεήμονος 5, Πολίχνη Τηλ: 2316007999
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αγνώστου Στρατιώτου 77, Πολίχνη Τηλ: 2310665557 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest