Τσόγγα Αθανασία, Φιλόλογος

Τσόγγα Αθανασία, Φιλόλογος

Απόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., του τμήματος Φιλολογίας, κλασικής ειδίκευσης. Επέλεξα τη συγκεκριμένη σχολή, διότι επιθυμώ να παρέχω στους μαθητές ανθρωπιστική παιδεία, εξειδικευμένες φιλολογικές γνώσεις και καλλιέργεια κριτικής ικανότητας.

Στα «Φροντιστήρια Δημήτρια» βρήκα το κατάλληλο κλίμα για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μου. Εντάχθηκα στην ομάδα του εξαίρετου εκπαιδευτικού προσωπικού το 2015 και διδάσκω σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου. Επιδίωξη μου είναι η ολοκληρωμένη γνωστική κατάρτιση και η πλήρης προετοιμασία όλων των μαθητών μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με μια άψογη συνεργασία όλοι μας κοπιάζουμε καθημερινά, με στόχο να συμβάλουμε κι εμείς στην υλοποίηση των ονείρων του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά.

Το πάντρεμα της υπευθυνότητας του εκπαιδευτικού μας έργου κι η εμπιστοσύνη των μαθητών μας στο πρόσωπό μας είναι η συνταγή της επιτυχίας των «Φροντιστηρίων Δημήτρια». Εκτός όμως από τη μετάδοση γνώσεων, στηρίζω τα παιδιά ηθικά και ψυχολογικά, όποτε το έχουν ανάγκη. Η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου, κάθε χρόνο, είναι οι μαθητές μου να πετυχαίνουν το στόχο τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν εκπαιδευτικό να έχει κατορθώσει να διαμορφώσει ικανά άτομα τα οποία θέτουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest