Μήνυμα προς τους γονείς

Μήνυμα προς τους γονείς

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για μια εξασφαλισμένη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Κοντά μας οι μαθητές μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και να οδηγηθούν στην καταλληλότερη επαγγελματική επιλογή μέσω της υπεύθυνης επιστημονικής στήριξης που παρέχεται από ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.


0 ρόλος των Φροντιστηρίων μας δεν περιορίζεται μόνο στη διδακτική ύλη, αλλά και στη διατήρηση της καλής ψυχικής διάθεσης των παιδιών μας.

Σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και ειδικότερα στην αντιμετώπιση του άγχους διαδραματίζει και η ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών. Γι' αυτό τα Φροντιστήριά μας συνεργάζονται με έμπειρους παιδοψυχολόγους, προκειμένου τα παιδιά να διαχειριστούν αποτελεσματικά το άγχος τους και να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο μελέτης τους. Από το πλαίσιο της ψυχολογικής ενθάρρυνσης των μαθητών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η επικοινωνία με τους γονείς, μέσω οργάνωσης ομάδων γονέων στο χώρο του Φροντιστηρίου, ώστε να αποτελούν κι εκείνοι με τη σειρά τους φορείς στήριξης και αρωγής των μαθητών στη δύσκολη πορεία τους.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest