ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ;

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κέντρο συμβουλευτικής ‘Orientum’ εφαρμόζουν ένα ειδικό σύστημα επιλογής κατεύθυνσης και σπουδών των μαθητών στο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ειδικότερα:

Λαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ το σύγγραμμα «Πάμε Πανεπιστήμιο» με αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις σχολές του μηχανογραφικού δελτίου με στόχο να κάνουν την καλύτερη επαγγελματική επιλογή.

Υποβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ σε τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού του εξειδικευμένου κέντρου Orientum, ώστε να μπορούν να επιλέξουν τις καταλληλότερες για αυτούς σπουδές και να επενδύσουν σε ένα επαγγελματικό μέλλον που τους ταιριάζει.

Ενημερώνονται σε ειδικά σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού για όλες τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και στο χώρο της εκπαίδευσης.

Συμπληρώνουν το μηχανογραφικό τους δελτίο με τη βοήθεια των καθηγητών που γνωρίζουν καλά όλες τις παραμέτρους που ισχύουν σήμερα στο σύνθετο τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε να είναι σίγουροι για την επιτυχία στη σχολή της επιλογής τους. Η συμπλήρωση βέβαια του μηχανογραφικού είναι η κορύφωση μιας διαδικασίας που ξεκινά από την Α’ Λυκείου με σεμινάρια, ημερίδες, testενδιαφερόντων, διαδικασία που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προετοιμασίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Facebook Twitter Google+ Pinterest