τo φροντιστηριο

συνεργατες

δραστηριοτητες

Οι συγχρονες τεχνολογιες
απαιτουν τα υψηλοτερα
ΕΠΙΠΕΔα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Δημήτρια προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για μια εξασφαλισμένη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Κοντά μας οι μαθητές μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και να οδηγηθούν στην καταλληλότερη επαγγελματική επιλογή μέσω της υπεύθυνης επιστημονικής στήριξης που παρέχεται από ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Τελευταια νεα

Πρόσβαση στα ΑΕΙ: Τι Ισχύει Φέτος και τι του Χρόνου…

14-01-2021

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση, από το Υπουργείο Παιδείας επέρχονται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης των υποψηφίων, το 2021 και το 2022.

Α. ΤΙ ΘΑ...

περισσότερα

Το Σχέδιο Νόμου για την Ελάχιστη Βάση και Άλλα Εκπαιδευτικά…

14-01-2021

Τέθηκε σήμερα από την υπουργό Παιδείας σε δημόσια διαβούλευση, για μία εβδομάδα, το Σχέδιο Νόμου για τη Βάση εισαγωγής στα ΑΕΙ, το ανώτατο όριο φοίτησης στα ΑΕΙ και την αστυνόμευση...

περισσότερα

Η «Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής» στο Υπουργικό Συμβούλιο

23-12-2020

Στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συζητήθηκαν, ανάμεσα στα άλλα, το θέμα της θεσμοθέτησης Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, της επιβολής ορίου στον χρόνο στον οποίο μπορούν να πάρουν...

περισσότερα